Josefin Sundström klar som moderator på Konsultdagarna

Josefine Sundström kommer vara moderator på Konsultdagarna Bygg och Fastighet 2020 på Scandic Continental, Stockholm.

Josefine har lång erfarenhet som programledare på tv för bland annat Melodifestivalen och Kristallen. Josefine är även en mycket rutinerad konferencier och moderator på näringslivsevent. Josefine kommer guida oss under Konsultdagarna och kommer se till att vi i slutet knyter ihop säcken på respektive tema.

 

Konsultdagarna Bygg och Fastighet 2020 är ett event för konsulter som arrangeras i Stockholm på Scandic Continental den 14-16 maj. Konsultdagarna erbjuder dig kunskap, nätverk, affärsnytta och trivsel. Detta genom en mängd föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatt, mingel, underhållning, bankett och möjlighet till trivselaktiviteter eller studiebesök på lördagen. Årets teman är Praktisk tillämpning av hållbart byggande och Framtidens konsult.

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Lämna en kommentar