Flera föredragshållare nu klara!

Konsultdagarna kan nu addera intressanta och aktuella talare från Lindbäcks, Vasakronan, Boverket, Byggdialog och Lendager Group på föredragshållarlistan!

Marcus Holmlund VD Boende på Lindbäcks kommer tala om företagets industriella byggande och den nya fabriken i Piteå. Anna Denell, hållbarhetschef om Vasakronans krav på t ex material, Katarina Einarsson från Boverket om LCA och krav på klimatanpassning av byggnader. Sven Olsson som blev årets projektledare 2017 talar om sina tankar gällande arbetet i framtidens byggprojekt. Said Elmi, kontrollansvarig och byggnadsinspektör kommer tala om framtiden så som förenkling, automatiska bygglov, digitala regelkontroller samt BIMs roll i bygglovsansökan.  Christian Wittrup från danska företaget Lendager Group kommer tala om deras byggprojekt och affärsidé med att enbart använda återvunnet material.

Läs mer om eventet

Läs mer om föredragshållarna

Köp biljett

Konsultdagarna 2020 Bygg och Fastighet är ett event som arrangeras den 14-16 maj på Scandic Continetal, Stockholm. Konsultdagarna erbjuder dig kunskap, nätverk affärsnytta och trivsel. Detta genom en mängd föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatt, mingel, underhållning, bankett och möjlighet till trivselaktiviteter eller studiebesök på lördagen.

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Lämna en kommentar