FÖREDRAGSHÅLLARE

Konsultdagarna Bygg och Fastighet har temat Framtidens konsult. Dagarna innehåller föreläsningar, paneldebatt, studiebesök , mingel och en avslutande bankett . Nedan följer en presentation av föredragshållarna.

Josefine Sundström

Moderator


Josefine Sundström
har lång erfarenhet som programledare på tv för bland annat Melodifestivalen och Kristallen. Josefine är även en mycket rutinerad konferencier och moderator på näringslivsevent. Josefine kommer guida oss under Konsultdagarna och kommer se till att vi i slutet knyter ihop säcken efter dagen. 

Tanja Rasmusson

Näringspolitisk Chef
Sveriges byggindustrier

Tanja Rasmusson arbetar som näringspolitisk chef på Sveriges Byggindustrier. Ansvarsområdena innefattar konjunktur och prognos, miljöfrågor, bostadsbyggande, forskning och utveckling samt fakta och statistik. Tanja kommer i sitt föredrag ge sig an utmaningen att tala om hur byggbranschen ser ut om 5 år.

Johan Bengtsson

ADVOKAT FOYEN ADVOKATFIRMA

Johan Bengtsson är advokat på Foyen Advokatfirma. Johan har entreprenadrätt som specialitet och varvar case i rätten med att vara en mycket uppskattad föreläsare på SBRs kurser och event inom byggprojektledning entreprenad- och överlåtelsebesiktning. Johan kommer tillsammans med kollegor på Foyen hålla föredrag om juridiken med utgångspunkt i dagarnas båda teman.

Peter Svärd​

PROJEKTCHEF SLUSSEN​

Peter Svärd projektchef för en av Sveriges mest omtalade projekt. Slussen ska bli en effektiv och trygg knutpunkt för gående, cyklister och kollektivtrafik. Det ska också bli en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser med parkliv, nöjen och kultur, restauranger och caféer. 

Anna Martin​

PROJEKTOMRÅDESCHEF MITT AKADEMISKA HUS

Anna Martin är projektområdeschef på Akademiska Hus. Hennes expertområden är framför allt arkitekturfrågor, projekteringsledning och processledning i byggprocessen. Hon kommer under Konsultdagarna att behandla polariseringen i samhällsbyggnadsbranschen och nya mål som kräver nya typer av samarbeten.