OM SBR/EMTF

OM SBR

SBR Byggingenjörerna utvecklar ingenjörers kompetens och kvaliteten i deras arbete. Vi främjar också kontakter, erfarenhetsutbyte och nätverkande ingenjörer emellan samt erbjuder en rad medlemsförmåner. Vidare marknadsför vi våra medlemmar.

Förbundet bildades 1951 och har idag cirka 2 900 medlemmar. Det finns 22 lokalavdelningar över hela landet och ett centralt kontor i Stockholm.

Bli medlem

SBR har en enda, viktig uppgift: att ge dig som är ingenjör bättre karriärmöjligheter samt mer kunskap, kontakter och förmåner. Nedan följer kortfattat vad ett medlemskap i SBR innebär

 • Marknadsföring av dig och ditt företags tjänster genom titlar, sökfunktioner och PR.

 • Nätverk i både din yrkesroll och på din marknad

 • Utbildningar, träffar och expertgrupper. Förmånliga rabatter på vårt stora kursutbud, deltagande på träffar och resor. Möjlighet till medlemskap i våra expertgrupper och certifieringar.

 • Information och påverkan. Branschtidningen Husbyggaren, nyhetsbrev och sociala medier. SBR är remissinstans och medlem i internationella organisationer.

 • Förmåner och rabatter både för dig och ditt företag. Allt från specialanpassade försäkringslösningar till Visma advantages rabattportal.
 
 
 

Om EMTF

Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF)  är Sveriges största personförening i byggsektorn och har funnits sedan 1909. Våra medlemmar är ingenjörer, tekniker, studenter, forskare, säljare och andra som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader

Medlemmarna är en del av ett värdefullt nätverk som finns över hela landet och har aktiviteter på 29 orter. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra.

Nätverk – Omvärldsbevakning – Kunskap

Föreningen ger medlemmarna möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. De håller sig uppdaterade, får nya kontakter som leder till nya uppdrag och bra jobb, och får en plattform för att påverka branschens utveckling.

På lokal nivå arrangeras aktiviteter som lunchträffar, studiebesök och andra sociala aktiviteter. Föreningen har också arrangemang centralt såsom kurser, seminarier, träffar och teknikgrupper. Vårt förlag ger ut litteratur och vi tar fram rabatter på kurser, litteratur och arrangemang hos andra aktörer.

Medlemsförmåner/Bli medlem

Bli medlem och ta del av vår kunskap och vårt stora yrkesnätverk redan idag! 

För 790 kr inkl moms/år får du:

 • Tidningen Energi & Miljö, 10 utgåvor/12 nummer per år, värde 1648 kr
 • Aktiviteter över hela landet genom vår
 • Lokalverksamhet på 29 orter
 • Alltid minst 20% rabatt på kurser, seminarier och konferenser
 • Förtur på kurser, seminarier och konferenser
 • Rabatt på våra teknikhandböcker

Förutom förmåner kopplade till vår kärnverksamhet kan vi också via samarbeten erbjuda ett antal andra intressanta medlemsförmåner.

KoNTAKTA oSS

SBR Byggingenjörerna

Projektledare
Anna Nyqvist
anna.nyqvist@sbr.se
Telefon: 08-462 17 92

VD
Björn Edebrand
bjorn.edebrad@sbr.se

Hornsbruksgatan 19, 1 tr
117 34 Stockholm
E-post: info@sbr.se
Telefon: 08-462 17 90

EMTF

Projektledare
Mark Kretz
mark.kretz@emtf.se

VD
Jaana Petherbielke
jaana.petherbielke@emtf.se

Karlsbodavägen 9
168 67 BROMMA
E-post: info@energi-miljo.se
Telefon: 070-789 74 15

Utställare

Mediarum för SBR

Lars Mårtensson
070-634 50 31
lars.martenson@mediarum.se

 

Slussen Bullding service för EMTF

Mikael Ekberg
Dir 08-518 018 01 ekberg@slussen.com