OM EVENTET

Om Konsultdagarna 2021

Konsultdagarna Bygg och Fastighet 2021 är ett event för konsulter som arrangeras i Stockholm på city conference center den 6-7 maj.

Konsultdagarna erbjuder dig kunskap, nätverk, affärsnytta och trivsel. Detta genom en mängd föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatt, mingel, underhållning, och möjlighet till trivselaktiviteter eller studiebesök samt middag på torsdagen.

Som deltagare får du ny kunskap och senaste rönen, riktlinjer, inspiration och ett breddat kontaktnät som underlättar nya utmaningar i praktiken.

Se programmet

Årets tema - Framtidens KONSULT

Vilka utmaningar kommer du att möta i din yrkesroll i framtiden?
Med temat Framtidens konsult vill vi belysa vad du som konsult behöver utveckla i din yrkesroll i ett 3-5 års perspektiv för att vara än mer konkurrenskraftig.

Se föredragshållare

BANKETT

Fredagen avslutas med en härlig 3-rätters middag i ingenjörsvetenskapsakademins lokaler vid Stureplan. Under middagen blir det underhållning, överraskningar och utdelning av  bland annat utmärkelsen Byggstenen. Kvällen avslutas med DJ. 

Detta vill du inte missa! 

AKtiviteter DAG 2

Under fredagen den 7/5 kommer vi erbjuda nedan aktiviteter.

  • Golf
  • Studiebesök 

Tider och priser kommer innom kort!

vill du sponsra en student?

Vi tycker att studenter hör hemma på Konsultdagarna minst lika mycket som de som redan arbetar och kunna nätverka, inspirera och låtas inspireras om vad som händer i samhället. Vi ger dig därför möjligheten att sponsra en student!

Som tack för hjälpen kommer vi att uppmärksamma er genom att lägga ut valfri annons/film /information på våra sociala medier samt publicera er logga med text i Husbyggarna. 

Pris 4495 kr per student. 

SBR FÖRBUnDSStämma

SBR kommer arrangera sin förbundsstämma i samband med Konsultdagarna.

Fredagen 7/5

14.00 Inspirationsföreläsning med Pär Johansson

15.00- 15.45 Registrering, fika
15.45-16.20 Fria diskussioner
16.20 Förbundsstämman

Samtliga SBR medlemmar och anslutna är välkommen att delta på stämman.