OM EVENTET

Om Konsultdagarna 2020

Konsultdagarna Bygg och Fastighet 2020 är ett event för konsulter som arrangeras i Stockholm på Scandic Continental den 14-16 maj.

Konsultdagarna erbjuder dig kunskap, nätverk, affärsnytta och trivsel. Detta genom en mängd föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatt, mingel, underhållning, middag och möjlighet till trivselaktiviteter eller studiebesök på lördagen.

Som deltagare får du ny kunskap och senaste rönen, riktlinjer, inspiration och ett breddat kontaktnät som underlättar nya utmaningar i praktiken.

Se programmet

Köp biljett

Årets teman!

Praktisk tillämpning av hållbart byggande

Det här temat handlar om praktiskt tillämpning av hållbart byggande där vi kommer förmedla hur bygg- och fastighetskonsulter kan arbeta på ett mer ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart sätt. Precis som namnet på temat antyder kommer vi lägga tyngdpunkten på det praktiska.

Framtidens konsult

Vilka utmaningar kommer du att möta i din yrkesroll i framtiden?
I det här spåret vill vi belysa vad du som konsult behöver utveckla i din yrkesroll i ett 3-5 års perspektiv för att vara än mer konkurrenskraftig.

Se föredragshållare

BANKETT

Fredagen avslutas med en härlig 3-rätters middag. Under middagen blir det underhållning, överraskningar och utdelning av  bland annat utmärkelsen Byggstenen. Kvällen avslutas med DJ. 

Detta vill du inte missa! 

Köp biljett till banketten här

AKtiviteter DAG 3

Under lördagen den 16/5 kommer vi erbjuda nedan aktiviteter.

  • Skärgårdskryssning
  • Golf
  • Studiebesök Östermalmshallen

Anmälan

Se aktuella tider och priser under program.

vill du sponsra en student?

Vi tycker att studenter hör hemma på Konsultdagarna minst lika mycket som de som redan arbetar och kunna nätverka, inspirera och låtas inspireras om vad som händer i samhället. Vi ger dig därför möjligheten att sponsra en student!

Som tack för hjälpen kommer vi att uppmärksamma er genom att lägga ut valfri annons/film /information på våra sociala medier samt publicera er logga med text i Husbyggarna. 

Pris 4495 kr per student. 

SBR FÖRBUnDSStämma

SBR kommer arrangera sin förbundsstämma i samband med Konsultdagarna.

Fredagen 15/5

15.00- 15.45 Registrering, fika
15.45-16.20 Fria diskussioner
16.20 Förbundsstämman

Samtliga SBR medlemmar och anslutna är välkommen att delta på stämman.

Anmälan