Flera nya talare klara

Vi är glada att kunna presentera flera nya spännande och intressanta talare på Konsultdagarna.

Jonas Anund Vogel, är centrumföreståndare för KTH Live-In Lab  som erbjuder en fullskalig testmiljö med allt från byggnad och installationer till boende och förvaltningsorganisation.

Kjell Karlsson kommer att föreläsa tillsammans med Anders Boström om hur de ser på framtidens konsult och vad som förväntas av hen. De väver in projektet Celsius i Uppsala som utsetts till världens mest digitala projekt i produktionsskedet.

Anneli Kouthoofd är VD på SBUF som har låtit ta fram en rapport vad gäller utvecklings- och forskningsprojekt inom digitalisering i branschen. Anneli kommer med utgångspunkt ur rapporten tala om framtiden rörande dig som konsult.

Anna Martin, Akademiska hus kommer under Konsultdagarna att behandla polariseringen i samhällsbyggnadsbranschen och nya mål som kräver nya typer av samarbeten.

Johan Bengtsson är advokat på Foyen Advokatfirma. Johan kommer tillsammans med kollegor på Foyen hålla föredrag om juridiken med utgångspunkt i temat Framtidens Konsult. 

Konsultdagarna 2021 Bygg och Fastighet är ett event som arrangeras digitalt den 6-7 maj.  Konsultdagarna erbjuder dig kunskap, nätverk affärsnytta och trivsel. Detta genom en mängd föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatt och utställare.  Vi kommer använda en beprövad digital plattform som erbjuder interaktion och möjlighet till nätverkande för dig som deltagare.

Facebook
LinkedIn