SAVE THE DATE – Konsultdagarna 10 november i Stockholm

Konsultdagarna 2022 arrangeras den 10 november på 7A Odenplan i Stockholm. 

Årets tema : Energieffektivisering – Vad är det för dig?
Hur kan bygg, fastighet och vvs arbeta på ett smartare sätt? Ökade energi- och materialkostnader har skapat stora förutsättningar för genomlysning av verksamheter och energieffektivisering – och cirkulära lösningar blir alltmer intressant. Det finns resurser, teknik och olika metoder för uppföljning!

Konsultdagarna samarrangeras av SBR Byggingenjörerna och Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF). Målgruppen är konsulter, beställare och entreprenörer.

Mer information och bokningsmöjlighet kommer inom kort.

 

Konsultdagarna 2022 bygg och fastighet är ett event som arrangeras i Stockholm 10 november. Konsultdagarna erbjuder dig en mötesplats för kunskap, nätverk affärsnytta och trivsel. Detta genom föredrag inom aktuella ämnen, mingel, möten och  utställare.

Facebook
LinkedIn